Νεφρολογικό Τμήμα

Το Νεφρολογικό τμήμα διαθέτει 5 κλίνες νοσηλείας και φροντίζει για τη διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των οξέων και χρονίων νεφρολογικών προβλημάτων. Διενεργούνται βιοψίες νεφρού υπό Αξονικό Τομογράφο, γίνεται διάγνωση και θεραπεία σπειραματονεφριτίδων, εφαρμόζεται συντηρητική αντιμετώπιση για την καθυστέρηση της εξέλιξης της νεφρικής νόσου σε περιπτώσεις χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και αντιμετωπίζονται περιπτώσεις οξείας νεφρικής ανεπάρκειας.
Γίνεται σύγχρονη μεταβολική εκτίμηση και εφαρμόζεται αγωγή για την πρόληψη της νεφρολιθίασης, εκτίμηση νεφρικής λειτουργίας και θεραπεία της υπέρτασης.

Το Νεφρολογικό τμήμα προετοιμάζει συστηματικά τον ασθενή που έχει ανάγκη ένταξης σε εξωνεφρική κάθαρση με τη δημιουργία αγγειακής προσπέλασης ή την τοποθέτηση περιτοναϊκού καθετήρα και τέλος εξασφαλίζει την έγκαιρη και ομαλή ένταξή του στη μέθοδο επιλογής του. Το Νεφρολογικό τμήμα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις 2 Μονάδες Τεχνητού νεφρού (Μ.Τ.Ν.) της κλινικής.

Όμιλος

Το Ιάσιο Θεραπευτήριο είναι μέλος του ομίλου:

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 38, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνα : 210-9585236, 210-9518025, 210-9560377
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παροχές

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
- Εξωτερικά Ιατρεία  
- Τομογράφος, Υπέρηχοι-Triplex καρδιάς 
- Διαγνωστικά εργαστήρια 
- Γενική Χειρουργική
- Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης 
- Ακτινοδιαγνωστικό - Αξονικός Τομογράφος 

Πιστοποιήσεις