Προφίλ

Το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ λειτουργεί από το 1974 ακριβώς δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ Καλλιθέας και έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας. Η ριζική ανακαίνισή του το 2006, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του, το καθιστούν ένα σύγχρονο διαγνωστικό, νοσηλευτικό και θεραπευτικό κέντρο.

 

Το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διαθέτει λειτουργικά, ευρύχωρα και κλιματιζόμενα δωμάτια όλων των κατηγοριών, τα οποία συνδυάζουν την ευχάριστη διαμονή με την καλαισθησία.

Τα λειτουργούντα τμήματα και εργαστήρια της κλινικής είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών ο οποίος εγγυάται την αξιοπιστία των παρεχομένων υπηρεσιών.

Το ιατρικό προσωπικό στελεχώνεται από έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, ενώ το αυστηρά επιλεγμένο νοσηλευτικό προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές υπηρεσίες.

 

Το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με διαρκή στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξε και εφαρμόζει από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης DQSHELLAS θυγατρική του γερμανικού Φορέα Πιστοποίησης DQS GmbH, ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην Ευρώπη.  Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης πιστοποίησης, επιθεωρήθηκε το σύνολο των δραστηριοτήτων της κλινικής επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών.

 

To ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έχει συνάψει σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.),  ενώ διαθέτει συμβάσεις με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα σε όλους τους ασφαλιζόμενους να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.  

Όμιλος

Το Ιάσιο Θεραπευτήριο είναι μέλος του ομίλου:

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 38, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνα : 210-9585236, 210-9518025, 210-9560377
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παροχές

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
- Εξωτερικά Ιατρεία  
- Τομογράφος, Υπέρηχοι-Triplex καρδιάς 
- Διαγνωστικά εργαστήρια 
- Γενική Χειρουργική
- Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης 
- Ακτινοδιαγνωστικό - Αξονικός Τομογράφος 

Πιστοποιήσεις